Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam.
W książce znajdziesz:
tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje;
cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin;
dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów;
320 pięknych zdjęć.
Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!
Kiedy premiera książki Charly Deslandes - Szkoła słodyczy. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty... Le Cordon Bleu? Kiedy wychodzi Charly Deslandes - Szkoła słodyczy. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty... Le Cordon Bleu? Data wydania książki zaplanowana została na 04.11.2024.
Zobacz też:||
Ostatnio oglądane
§
UWAGA: Zgodnie z dyrektywą Unii Europejskiej informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej o celu ich wykorzystania i zmianie ustawień Cookie w przeglądarce kliknij tutaj.