Ina Rybarczyk - Łowcy smaków. Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru

(2017)


Obserwuj premierę
Poleć znajomemu

Ina Rybarczyk - Łowcy smaków. Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru
Data premiery
11.04.2017

Informacje
Gatunek:
Inne
Autor:
Trailer:
[dodaj]

Tagi:
[dodaj]
Wydawnictwo:
Odnośnik:
[dodaj]

Otwórz okno na kulinarny świat, pełen nowych smaków i zapachów. Świat kuchni roślinnej, bez glutenu i rafinowanego cukru. Kuchni, która zmieni jakość twojego życia i pozwoli cieszyć się pysznym jedzeniem i jednocześnie pełnią zdrowia.
Wyczarowuje się tu burgery i kotleciki z fasoli, makarony z cukinii, a także parmezan, który tak naprawdę nie jest serem! Naleśniki są zielone, a risotto nie zawiera ani grama masła. Na deser przyrządzamy ciasta z chia, serniki z kaszy jaglanej, banoffee z karmelem z daktyli oraz mocno czekoladowe brownie, zrobione z... batatów. W kuchni roślinnej nie ma ograniczeń! Jest za to smak pysznej zdrowej wolności. Pokaże ci go Ina Rybarczyk, autorka znanego bloga roślinnego True Taste Hunters. To co? Dasz się namówić na podróż? Niezwykle inspirującą podróż w poszukiwaniu prawdziwego smaku!

Komentarze
Nie ma jeszcze komentarzy
Dodaj komentarz


CAPTCHA
Zatwierdź

Gdzie kupić?

Darmowa wysyłka do Polski!

Newsy
Wszystkie tagi

nie przypisano jeszcze tagów



Kiedy premiera książki Ina Rybarczyk - Łowcy smaków. Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru? Kiedy wychodzi Ina Rybarczyk - Łowcy smaków. Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru? Data wydania książki zaplanowana została na 11.04.2017.

Zobacz też: | |
Ostatnio oglądane
§
UWAGA: Zgodnie z dyrektywą Unii Europejskiej informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie.
Aby dowiedzieć się więcej o celu ich wykorzystania i zmianie ustawień Cookie w przeglądarce kliknij tutaj.


Wpisz minimum 3 znaki!
Komunikat
OK
Opcje
Tak
Anuluj
Potwierdzenie
Tak
Nie
13
Sierpień
2025
Pn
Wt
Śr
Cz
Pt
So
Nd

Komponent wymaga Javascript