Naleśniki są uniwersalne: na słodko to świetne śniadanie; z wyszukanymi dodatkami, jak bakalie – doskonały deser; wypełnione farszem warzywnym lub mięsnym – danie obiadowe, a na zimno – oryginalna przekąska. Ciasto naleśnikowe to tylko mąka, mleko, woda i jajka. Ciasto na puszyste placki, pancakes to ciasto z dodatkiem proszku do pieczenia lub sody oczyszczonej. Prezentujemy tu kilkadziesiąt receptur na przepyszne naleśniki i pancakes, w poręcznym podziale na potrawy słodkie i wytrawne, wskazującym, w jakim charakterze można te dania serwować.
Kiedy premiera książki Naleśniki. Słodkie i wytrawne? Kiedy wychodzi Naleśniki. Słodkie i wytrawne? Data wydania książki zaplanowana została na 30.01.2019.
Zobacz też:||
Ostatnio oglądane
§
UWAGA: Zgodnie z dyrektywą Unii Europejskiej informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej o celu ich wykorzystania i zmianie ustawień Cookie w przeglądarce kliknij tutaj.