Piotr Bikont - Kuchnia Żydowska Balbiny Przepiórko

(2011)


Obserwuj premierę
Poleć znajomemu

Piotr Bikont - Kuchnia Żydowska Balbiny Przepiórko
Data premiery
17.05.2011

Informacje
Gatunek:
Inne
Autor:
Trailer:
[dodaj]

Tagi:
[dodaj]
Wydawnictwo:
Odnośnik:
[dodaj]

Książka poświęcona kuchni Żydów polskich. Nie ma jednak charakteru dokumentalno-wspomnieniowego, nie jest antologią starych przepisów. Balbina Przepiórko jest postacią fikcyjną, kryje się za nią Piotr Bikont, znany z rozmaitych książek kulinarnych oraz publikacji w prasie (m.in. „Gazeta Wyborcza”, „Przekrój”, „Wprost”,  „Newsweek”), który kreśli własną wizję kuchni żydowskiej, dostosowaną do wymogów i gustów współczesności.

Komentarze
Nie ma jeszcze komentarzy
Dodaj komentarz


CAPTCHA
Zatwierdź

Gdzie kupić?

Darmowa wysyłka do Polski!

Newsy
Wszystkie tagi

nie przypisano jeszcze tagów



Kiedy premiera książki Piotr Bikont - Kuchnia Żydowska Balbiny Przepiórko? Kiedy wychodzi Piotr Bikont - Kuchnia Żydowska Balbiny Przepiórko? Data wydania książki zaplanowana została na 17.05.2011.

Zobacz też: | |
Ostatnio oglądane
§
UWAGA: Zgodnie z dyrektywą Unii Europejskiej informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie.
Aby dowiedzieć się więcej o celu ich wykorzystania i zmianie ustawień Cookie w przeglądarce kliknij tutaj.


Wpisz minimum 3 znaki!
Komunikat
OK
Opcje
Tak
Anuluj
Potwierdzenie
Tak
Nie
15
Sierpień
2025
Pn
Wt
Śr
Cz
Pt
So
Nd

Komponent wymaga Javascript